Online course for organisations

Work effectively in Chinese working environments 

Tehokasta toimintaa kiinalaisten kanssa
– kehitä kulttuuriälykkyyttäsi ja opi ymmärtämään Kiinan nykyisiä työpaikkakulttuureja 

[In English]

Kiinalaisissa organisaatiossa ja työympäristöissä on monia erityispiirteitä. Ne ovat myös jatkuvassa muutoksessa globalisaation ja digitalisaation seurauksena. Kiina-asiantuntijoiden laatima kurssi auttaa ymmärtämään Kiinan nykyisiä työkulttuureja ja antaa työkaluja toimia tehokkaasti kiinalaisten kanssa muuttuvassa ympäristössä. Kurssi kyseenalaistaa useat kiinalaiseen työkulttuuriin liittyvät vanhentuneet stereotypiat ja opettaa menestymään kiinalaisten organisaatioiden parissa.

Kehity kulttuuriälykkääksi Kiina-toimijaksi

Kurssilla rakennat ymmärrystäsi kiinalaisista työkulttuureista ja niissä toimimisesta. Kurssilla käydään läpi mm. eroavaisuuksia päätöksenteossa ja johtamiskulttuureissa, ryhmätyöskentelytapoja, organisaatiorakenteita, eri viestintämuotoja sekä tapoja rakentaa luottamusta kiinalaisessa työkulttuurissa. Kurssin yleisenä lähtökohtana oman kulttuurisen älykkyyden vahvistaminen (Cultural intelligence), niin että monikulttuuriset tilanteet sujuvat paremmin ja paremmin.

Aikataulu

  • Kurssi tarjotaan maaliskuuhun 2020 asti kahden viikon intensiivikurssina. Kurssin voi suorittaa joustavasti omassa aikataulussa.

Hinta

Hintaesimerkkejä:

  • 1 osallistuja 880€ + ALV
  • 3 osallistujaa 2 340€ + ALV
  • 5 osallistujaa 3 700€ + ALV

Järjestäjät

Kurssin järjestää Turun yliopiston Itä-Aasian tutkimus- ja koulutuskeskus, joka on ainoa nyky-Itä-Aasiaan keskittynyt yliopistoyksikkö Suomessa.  Kurssi tarjotaan Yliopistojen Aasia-verkoston kautta. Verkosto on järjestänyt etäopetusta vuodesta 1999 lähtien, joten sillä on vankka kokemus tehokkaan verkko-opetuksen järjestämisestä.

Kenelle kurssi soveltuu?

  • Kurssi on suunnattu henkilöille, jotka työskentelevät kiinalaisessa yrityksessä tai ovat työssään tekemisissä kiinalaisten kanssa.
  • Kurssi suoritetaan kokonaan verkossa, joten myös yrityksen ulkomailla asuvat työntekijät voivat osallistua. Kurssin materiaalit ovat englanniksi, mutta sen voi suorittaa myös suomeksi.

Opiskele silloin, kun sinulle parhaiten sopii

Kurssi suoritetaan etätyöskentelynä verkkokurssina, joten luentojen seuraaminen ja tehtävien tekeminen on mahdollista silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Luentoja on helppo kuunnella vaikka liikkuessa.

Kurssiin kuuluu verkkoluentoja, lukumateriaaleja ja oppimispäiväkirja. Kurssiin voidaan myös lisätä ryhmäkeskusteluja.

Kurssin kokeneet opettajat antavat henkilökohtaista palautetta tehtävistä.

Kurssin suorittaneet osallistujat saavat todistuksen kurssin suorittamisesta.

Lisätietoja

Outi Luova, Aasia-verkoston johtaja
Kurssin vastuuopettaja
puh 0294 503058, s-posti outi.luova@utu.fi