Opiskele Aasia-verkkokursseja kesällä 2023! Haku 27.3-23.4.2023

Opiskele Aasia-verkkokursseja kesällä 2023!

Hakuaika:  27.3 – 23.4. 2023 

Kesän 2023 haku on auki vain Asianetin jäsenyliopistoille (JY, TAY, UTU,  +TAMK ja JAMK) ja itsemaksaville opiskelijoille.

Kanditason peruskursseilla opit pääasiast Aasian maiden historiasta, nyky-yhteiskunnista ja liiketoimintaympäristöistä. Maisteritason kursseilla voit syventää tietämystäsi valitsemistasi aiheista.

Kanditason peruskurssit kesällä 2023

Maisteritason kurssit kesällä 2023 

Linkki hakulomakkeeseen

Sivuainekokonaisuudet

Aasian ohjelma 25 op

Aasian ohjelma on monitieteinen perusopintotasoinen sivuaine, joka tarjoaa opiskelijalle perustiedot Aasiasta. Sivuaine koostuu vähintään kolmesta 5 op:n perusopintojen tason kurssista sekä Yliopistojen Aasia-verkoston tarjoamista englanninkielisistä maisteritason kursseista, niin että opintopisteitä on yhteensä vähintään 25. Lue lisää.

Mini minor 10 op

Mini minorin suorittamalla voit perehtyä yhteen alueeseen tai teemaan syvemmin. Tämä sivuaine koostuu yhdestä perustason kurssista (5 op) ja samaa aluetta tai teemaa käsittelevistä Aasia-verkoston maisteritason kursseista. Koska kurssitarjonta vaihtelee vuosittain, tarkista Aasia-verkoston sivulta millä kurssiyhdistelmillä voit koota Mini minor sivuaineen.

 

Miten kursseille voi hakea?

1. Yliopistojen Aasia-verkoston jäsenyliopistojen opiskelijat

Opiskelijat, joilla on voimassa oleva opinto-oikeus Aasia-verkoston jäsenyliopistossa voivat suorittaa kursseja ilmaiseksi.

Jäsenyliopistoja ovat:
Jyväskylän yliopisto
Tampereen yliopisto
Turun yliopisto

+ Tampereen Ammattikorkeakoulu (Tampereen yliopiston jäsenyyden kautta)
+ Jyväskylän Ammattikorkeakoulu (Jyväskylän yliopiston jäsenyyden kautta)

2. Muut opiskelijat

a) Aasia-verkoston (Turun yliopiston) itsemaksavana erillisopiskelijana

Voit hakea kursseille itsemaksavana erillisopiskelijana maksamalla 250 euron maksun sivuaineopinto-oikeudesta (max 25 op). Täytä ensin Aasia-verkoston hakulomake ja hakulomake erillisopintoihin. Kun olet saanut hyväksymisilmoituksen maksa osallistumismaksu ennen kurssien alkamista, jotta saat kirjautumiskoodin kursseille.

Maisteritason kursseilla vaaditaan riittävät taustatiedot kurssin aiheesta. Itsemaksavan opiskelijan tulee osoittaa, että hänellä on joko opintojen tai työkokemuksen kautta tarpeelliset taustatiedot.

Hakupäätökset

Kun hakemukset on käsitelty, saat sähköpostitse päätöksen. Viesti tule pari viikkoa hakuajan päätyttyä. Jos sinut on hyväksytty kurssille, saat kurssin alkamispäivänä kurssin opettajalta viestin, joka sisältää kurssialueen osoitteen ja avaimen. Asianet-sivulta voit tarkistaa kurssien alkamispäivät. Kutsuviesti tulee samaan osoitteeseen, jonka ilmoitit hakulomakkeessa. Se saattaa mennä roskapostikansioon (ainakin gmailin kohdalla tapahtuu usein niin), joten tarkista myös roskapostikansiosi.

Ennen kuin haet kurssille, tarkista omasta oppilaitoksestasi että voit sisällyttää opinnot tutkintoosi. 

Tervetuloa mukaan!