Asia as a opportunity – Seminar for students in Jyväskylä 20.4.2016

Asia as a opportunity – Seminar for students in Jyväskylä 20.4.2016

MITÄ: Aasia mahdollisuutena –seminaari 2016
MILLOIN: Keskiviikkona 20.4. kello 16 alkaen Silja Keva lyhdy
MISSÄ: L302, Liikunnan rakennus, Seminaarinmäki
MIKSI: Koska Aasia on mielenkiintoinen maanosa, jonka tuntemus avaa ovia työelämään. Tule nauttimaan mielenkiintoisten puhujien esityksistä ja ilmaisista aasialaista herkuista!

WHAT: Asia as an Opportunity Seminar 2016

WHEN: On Wednesday 20th of April at 4pm
WHERE: L302, Liikunta building, Seminaarinmäki
WHY: Because Asia is an interesting continent and knowledge about it will be an asset in your future career. Come to listen the speeches from Asia experts and enjoy free Asian delicacies!


Aasia on valtava maanosa, joka tunnetaan paitsi henkeäsalpaavista matkakohteistaan, myös jatkuvasti kasvavasta taloudesta ja uusista innovaatioista. Aasialla on merkittävä rooli myös maailmanpolitiikassa. Maanosan tuntemus on kysyttyä kansainvälisillä työmarkkinoilla, ja siksi tulevaisuudessa kansainvälisissä työtehtävissä toimivien on tärkeää tuntea Aasian maiden kulttuuria, taloutta ja politiikkaa.

Aasian tarjoamiin mahdollisuuksiin pääset tutustumaan Jyväskylän YK-yhdistyksen (JyYK ry) Aasia mahdollisuutena –seminaarissa keskiviikkona 20.4.2016 kello 16 alkaen. Seminaarin keskiössä on Aasia-osaamisen hyödyntäminen tulevaisuuden työelämässä ja osaamisen kartuttaminen opiskeluaikana. Seminaarissa kuullaan noin puolen tunnin mittaisia asiantuntijapuheenvuoroja.

Tilaisuudessa esiintyvät:

– Ratih Adiputri, Indonesiaan ja Kaakkois-Aasiaan erikoistunut Jyväskylän yliopiston tutkija. Hänen aiheenaan on “Asia as an opportunity: Researching Asia in JYU”. Lisätietoa: ratihadiputri.weebly.com

– Niko Lindholm, joka on opiskellut Itä-Aasian tutkimusta Turun yliopistolla. Lindholm kertoo opinnoistaan sekä siitä, miten niitä voi hyödyntää työelämässä. Lisätietoa: fi.linkedin.com/in/niko-lindholm-1662b334.

Yliopistojen Aasia-verkosto on myöntänyt JyYKille 500 euron stipendin seminaarin järjestämiseen. Yliopistojen Aasia-verkosto tarjoaa Aasiaan liittyvää verkko-opetusta, tutkijakoulutusta ja asiantuntijatoimintaa verkoston jäsenyliopistoissa. Sen päämääränä on muun muassa lisätä monialaista yhteistyötä ja tukea kansainvälistä yhteistyötä erityisesti Aasian alueen yliopistojen kanssa. Lisätietoja Yliopistojen Aasia-verkostosta: www.asianet.fi.

Seminaarissa tarjoillaan aasialaista pikkusyötävää. Tilaisuus on englanninkielinen.

Lämpimästi tervetuloa!

//

Asia as an Opportunity Seminar 2016

Asia is a huge continent, which is known not only for its attractive resorts, but also for its growing economics and new innovations. Asia is also a significant player in the world politics. Knowledge of Asia is respected in the labour market and therefore it is also important for the future international employees to be familiar with its cultures, economics and politics.

Asia is full of opportunities and therefore the United Nations Association of Jyväskylä (JyYK ry) organizes a seminar called Asia as an Opportunity on 20th of April 2016. The focus of this seminar will be on students’ future working life. The seminar will encourage students to get to know to and study Asia as a possible area of future employment.

In the seminar you will hear approximately 30-minutes-long speeches presented by different Asia experts.

We are pleased to confirm the spekers of the event:

– Ratih Adiputri, researcher specialized in the field of South-East Asian politics at the University of Jyväskylä. Her topic is “Asia as an opportunity: Researching Asia in JYU”. (ratihadiputri.weebly.com)

– Niko Lindholm. He has studied Eastern Asia studies at the University of Turku and will share his experiences about the studies and their utilization in working life. (fi.linkedin.com/in/niko-lindholm-1662b334)

Asia as an Opportunity Seminar has been granted with 500 euros by the Finnish University Network for Asian Studies. The Asia Network arranges online courses on Bachelor’s, Master’s and PhD level. The goal of the Network is to complement and strengthen teaching, doctoral education and expert activities on Asia in the Network’s member universities. The Network also promotes international cooperation particularly with universities in the Asian region. For more information, please visit:http://www.asianet.fi/

Tasty Asian snacks will be provided in the seminar for free. The seminar will be held in English.

You are warmly welcome!