Hae syksyn Aasia-verkkokursseille 23.8 – 14.9.2021

Hae syksyn Aasia-verkkokursseille 23.814.9.2021 

Syvenny Aasiaan tänä syksynä hakemalla uusille kandi- ja maisteritason calligraphy utensilsverkkokursseillemme!


Kanditason johdantokurssit ovat päivitetty suomenkielisiksi, lukuun ottamatta liiketalouskurssia joka on edelleen englanniksi. Lisäksi valikoimassa on uudet Japania ja Kaakkois-Aasiaa koskevat maisteritason verkkokurssit!

 

Uudet kanditason johdantokurssit

Yliopistojen Aasia-verkoston kanditason verkkokursseilla saat perustiedot Itä-, Kaakkois- ja Etelä-Aasian historiasta ja nyky-yhteiskunnista, sekä Itä- ja Kaakkois-Aasian liiketoimintaympäristöstä. Nämä sopivat kaikille Aasiasta kiinnostuneille!

 

 1. Johdatus Itä-Aasiaan(3 + 2  op) (syyslukukausi 2021)
 2. Johdatus Kaakkois-Aasiaan(3 + 2 op) (syyslukukausi 2021)
 3. Johdatus Etelä-Aasiaan(3 +2 op) (kevätlukukausi 2022)
 4. Introduction to Business in East and Southeast Asia(3 +2 op) (spring term 2022)

LUE LISÄÄ: Hae kanditason kursseille

 Maisteritason syventävät kurssit syksyllä 2021

Maisteritason kursseilla voit syventää osaamistasi tietystä maasta tai aihealueesta. Yliopistojen Aasia-verkoston jäsenyliopistojen tutkinto- ja vaihto-opiskelijat voivat suorittaa näitä kursseja ilmaiseksi (TY, JY+JAMK, TaY+TAMK). Muut voivat hakea kursseille itsemaksavina opiskelijoina.

1. Contemporary Southeast Asia (5 cr)
2. Japan’s Foreign Policy (3+2 cr)
3. Chinese Education and Society (3+2 cr)
4. North Korea in the Heart of East Asian Tensions (5 cr)
5. Introduction to Chinese History (5 cr)
6. Introduction to Chinese Contemporary History (5 cr)
7. Introduction to Mongolian Politics and Society (2 cr)

LUE LISÄÄ: Hae maisteritason kursseille

Sivuainekokonaisuudet

Yhdistämällä kanditason kursseja Aasia-verkoston maisteritason kursseihin, voit koota sivuainekokonaisuuden kahdella eri tavalla: Mini minor (10 op) tai Aasian ohjelma (25 op).

Lue lisää sivuainekokonaisuuksista : https://www.asianet.fi/courses/minor-study-programmes/

 

Kuka voi hakea kursseille?

 1. Yliopistojen Aasia-verkoston jäsenyliopistojen tutkinto- ja vaihto-opiskelijat: 
  • Sekä kanditason, että maisteritason kurssit ovat ilmaisia ja avoimia kaikille Yliopistojen Aasia-verkoston jäsenyliopistojen läsnäoleville tutkinto- ja vaihto-opiskelijoille ja hyväksytysti suoritetuista kursseista saa opintopisteet opintorekisteriin. 
  • Jäsenyliopistot ovat: Jyväskylän yliopisto, Tampereen yliopisto, Turun yliopisto.
  • Lisäksi Tampereen ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijat voivat hakea kursseille ilmaiseksi ja saada opintopisteet suorittamistaan kursseista.
  • Lue lisää: hakuojeet verkkokursseille
 2. Muut aiheesta kiinnostuneet:
  1. Kanditason kurssien 3 opintopisteen laajuiset johdanto-osat ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Niille voi hakeutua DigiCampuksen kurssisivuston kautta. Kurssin hyväksytystä suorittamisesta saa todistuksen, mutta siitä ei saa opintopisteitä. Johdantokursseista on tarjolla vain 3 opintopisteen perusosa.  Lue lisää: Haku MOOC-kursseille
  2. Kandi- ja maisteritason kursseille voi hakea itsemaksavana opiskelijana, jolloin suoritetuista kursseista saa opintopisteet opintorekisteriin ja halutessaan voi tehdä 2 opintopisteen mediakurssin. Lue lisää: hakuojeet verkkokursseille
  3. Osalle kursseista voi hakea myös Turun yliopiston avoimen yliopiston kautta, jolloin suoritetuista kursseista saa opintopisteet opintorekisteriin. Lue lisää: https://www.utu.fi/fi/avoin-yliopisto-opetus/opintotarjonta/yhteiskuntatieteellisen-tiedekunnan-opinnot/east-asian-studies

Hakupäätökset

Kun hakemukset on käsitelty, saat sähköpostitse päätöksen. Viesti tule pari viikkoa hakuajan päätyttyä. Jos sinut on hyväksytty kurssille, saat kurssin alkamispäivänä kurssin opettajalta viestin, joka sisältää kurssialueen osoitteen ja avaimen. Asianet-sivulta voit tarkistaa kurssien alkamispäivät. Kutsuviesti tulee samaan osoitteeseen, jonka ilmoitit hakulomakkeessa. Se saattaa mennä roskapostikansioon (ainakin gmailin kohdalla tapahtuu usein niin), joten tarkista myös roskapostikansiosi.

Tervetuloa tutustumaan Aasiaan kanssamme!